Texte de suflet…

Pentru că s-au adunat deja ceva postări pe blog, m-am gândit că ar fi bine să fac un fel de selecţie a celor care îmi plac cel mai mult. Aşadar, mai jos găsiţi un „top” personal, pe care îl voi completa pe măsură ce voi mai scrie.

Sper să vă placă.

Cu drag,

Cristina

 „Azi am chef să mă răsfăţ. Şi să fiu răsfăţată. Azi vreau să mi se spună în fiecare moment că merit toată iubirea şi tandreţea din lume. Astăzi îmi doresc să-mi acord privilegiul să fiu atât de egoistă încât să las să-mi fie îndeplinite toate capriciile.”

https://filedinjurnalulmarieleiblog.wordpress.com/2014/10/16/azi-chef-sa/

„Măcar o dată-n viaţă trebuie să-ţi fie înşelate aşteptările şi încrederea, trebuie ca cei în care crezi să te mintă şi să te arunce din viaţa lor, să-ţi facă ţăndări visurile mărturisite şi să-şi bată joc de toată încrederea cu care li te-ai destăinuit. Măcar o dată-n viaţă ceilalţi trebuie să te facă să te prăbuşeşti şi să plângi de neputinţă, de dor şi din iubire pentru ei.”

https://filedinjurnalulmarieleiblog.wordpress.com/2014/10/17/macar-o-data-viata/

Mi-am zis de fiecare dată când s-a întâmplat să mă trezesc doar cu jumătăţi în palme că n-o să mai las să se repete aşa ceva. Dar sunt încăpăţânată din fire. Iar asta mă costă zilnic câte puţin din mine însămi. Cel mai adesea mă costă decizii, pentru ca mai apoi să mă coste oameni. Oameni pe care habar n-am cum să-i văd clar, exact aşa cum sunt. Dar parcă nici n-aş vrea. Oameni pentru care ajung să dau înapoi. Oameni care apoi profită şi mă desfac în bucăţi, oameni care mă rănesc şi mă dor…

https://filedinjurnalulmarieleiblog.wordpress.com/2014/10/18/jumatati/

„Azi am oprit totul în loc preţ de cinci minute şi m-am privit în oglinda timpului. Mi-am stat alături mie însămi. M-am ghemuit asemenea unui copil printre secundele ce se scurgeau, căutând, o dată în plus, să înţeleg trecutul. Am simţit atunci că tot ce a fost mi-a trecut, că a venit momentul să îmi pun încrederea la uscat şi să-mi scutur de praf speranţele. Oprind lumea în loc am înţeles că toate câte ni se întâmplă au un scop, un rost, dar mai ales un TIMP al lor. ”

https://filedinjurnalulmarieleiblog.wordpress.com/2014/11/01/cinci-minute/

„Pe noi, aştia (in)sensibili, să ne credeţi mereu. Nu ştim să minţim. E-adevărat că nici sufletele nu ni le deschidem uşor. Însă chiar dacă n-o facem, voi tot să ne credeţi. Să credeţi fiecare cuvânt pe care vi-l spunem căci vine sigur din suflet. Să fiţi conştienţi de faptul că odată ce vă facem loc cât de puţin în lumea noastră, înseamnă că v-am făcut loc şi în suflet iar ajunşi acolo aveţi putere totală asupra a tot ceea ce ascundem mai cu încăpăţânare, a tot ceea ce avem mai vulnerabil. Cu noi, aştia (in)sensibili, să aveţi grijă la fiecare vorbă rostită şi la fiecare gest, pentru că pe noi ne zdruncină din temelii orice răneşte într-un fel sau altul…”

https://filedinjurnalulmarieleiblog.wordpress.com/2014/10/30/despre-noi-astia-insensibili/

„Inima unei femei nu știe să iubească altfel decât orbește, nebunește. De fiecare dată. Fără să conteze de câte ori o face.”

https://filedinjurnalulmarieleiblog.wordpress.com/2014/12/09/inima-unei-femei/

„Deşi se simt adesea vulnerabile,femeile au puterea de a se ridica de fiecare dată când se împiedică de viaţă şi cad: când sunt rănite, când sunt minţite ori lăsate să creadă că ele însele şi toate eforturile pe care le fac în fiecare moment pentru cei din jur nu sunt destul.”

https://filedinjurnalulmarieleiblog.wordpress.com/2014/12/03/cu-drag-despre-noi-femeile/

„Dacă noi femeile am şti cât suntem de puternice, cu siguranţă nu ne-am mai speria atât de tare de finaluri de iubiri şi nu ne-am lăsa nici măcar un sfert de secundă sufletul prins în poveşti în care primim dragoste condiţionat, doar pentru a nu suferi. ”

https://filedinjurnalulmarieleiblog.wordpress.com/2014/12/22/daca-noi-femeile-am-sti/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s