Gânduri de seară

14519697_10207876355210798_4767462179382756080_nNu mereu primești ceea ce ai dori.Însă fără doar și poate că ți se dă de fiecare dată ceea ce ai nevoie.
Nu pare deloc să fie astfel când sufletul ni se rupe de alte suflete iar visurile nu ni se împlinesc. Timpul însă are mereu grijă să limpezească lucrurile pentru noi. Mai devreme sau mai târziu el ne va ”explica” totul: ne va lămuri de ce-urile, ne va înlătura toate semnele de întrebare.

Doar că noi suntem atât de pătrunși de obișnuința de a ne plânge iar și iar cu privire la același lucru. De nevoia de a da, ori de câte ori avem ocazia, vina pe viață, soartă, destin și câte altele mai găsim la îndemână atunci când nu primim ceva ce avem impresia că ne trebuie la un moment dat. Aceste obiceiuri, nevoia de a ne simți nemulțumiți – iar motive în sensul ăsta ne pricepem atât de bine să găsim- sunt parte din ADN-ul nostru, sunt în aceste vremuri o necesitate primordială. Un ceva fără de care nu putem exista, observ tot mai des și limpede. Însă prinși în mijlocul lor, al acestor cutume atât de bine înrădăcinate astăzi în firea omenească, nu ne mai rămâne, din păcate, timp pentru a înțelege acele adevăruri pe care timpul ni le arată. Pierdem pe mâna noastră ocazia.

Foto: Pinterest

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s