Ultima dorinţă (fragmente) – Scrisoare de rămas bun

Foto: © Felicia Simion Photography 

1397905_649423141746803_7406588_o

***

Marina, Marina mea…

Pentru că așa ai fost mereu: A MEA. Și nici nu poți să-ți imaginezi cât de rău îmi pare că n-am profitat de asta decât atât de puțină vreme.

Ți-am spus așa de multe zilele acestea, iubito… Ți-am mărtutisit atât de multe. Însă am omis lucrul cel mai important: nu ți-am spus mulțumesc. Îți mulțumesc, Marina! Îți mulțumesc pentru că ai rămas, pentru că n-ai lăsat să câştige trecutul în fața mea, cel de azi. Deși aș fi meritat s-o faci. Îți mulțumesc pentru iubirea ta, pe care știu că nu am meritat-o.

Aș fi vrut să-ți spun toate astea privindu-te în ochi. Am crezut că mai am timp s-o fac. Dar acum simt că timpul mă apasă. Că mi-a rămas prea puțin. De fapt simt că nu mai am timp. Și nici răbdare să aștept să te întorci și să-ți spun toate câte simt că mi-au mai rămas de spus. Plec spre tine convins de faptul că nu am să ajung, dar simt că trebuie să pornesc pe drumul acesta. Nu mai am răbdare să aștept. Nu mai am timp să aștept… Sper să mă înșel. Dar dacă totuși nu este așa, dacă acesta va fi într-adevăr ultimul drum pe care îl voi face, vreau să te rog acum ceva, aici. Te rog să nu plângi când nu voi mai fi. Să nu plângi când te vei gândi la mine. Am iubit viața prea mult ca să-mi doresc să fie cineva trist când se va gândi la mine. Cu atât mai puțin tu. Tu, singurul om de pe lume pe care l-am iubit mai mult decât am iubit viața.

Îți promit că dacă există o șansă la o altă viață după aceasta de acum, am să mă întorc ș-am să te caut. Cumva, am să te găsesc. Am să te găsesc și am să-ți ofer povestea întreagă. Povestea pe care ai fi meritat-o dar pe care am fost prea grăbit ca să ți-o construiesc de data aceasta.

Fii fericită!

Eric

***

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s