Despre noi, oamenii (II)

188bd1843f12f39b10f45013b2b8cd02Oamenii se schimbă. Atât de brusc şi radical încât te trezeşti adesea că nu mai recunoşti nimic din cei pe care până mai ieri erai convins că îi ştii la fel de bine ca pe tine însuţi. Realizezi dintr-o dată că unele persoane ţi-au devenit cu totul străine, parcă într-o singură clipă. „Oare când s-a întâmplat?”, te găseşti întrebându-te iar şi iar.

Oamenii preferă mai degrabă să uite decât să-şi amintească. Şi cel mai adesea oamenii uită de sufletele altor oameni. Le aruncă cât colo imediat ce se plictisesc de ele ori consideră că nu le mai sunt de trebuinţă. Le abandonează fără regrete sau milă, uitând că acele suflete le-au fost cândva puse la dispoziţie ori date spre folosinţă şi îngrijire cu încredere. Oamenii uită că încrederea se răsplăteşte cu RESPECT.

Fie că te opreşti ca să arunci doar o privire în fugă, fie că decizi să rămâi o vreme sau pentru totdeauna ori tocmai ce ţi-ai făcut bagajele ca să pleci, nu uita să tratezi cu RESPECT sufletul prin care calci.
Dacă rămâi, RESPECTĂ, dacă pleci, ia-ţi la revedere cu RESPECT!

Foto: Pinterest

Reclame

2 gânduri despre „Despre noi, oamenii (II)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s