Visuri şi valize

351b35ea1ebe46dc8b0fad7cfe2e105bAtât de lesne punem tot ce e mai bun în noi la păstrare. Amânăm și ascundem visuri în valize pe care le lăsăm după aceea prin cotloane ”numai pentru un timp”, ”doar până când o să e vină vremea”, cu toate că de fapt am vrea să pornim pe loc la drum cu ele. Le redescoperim apoi, pline de praf, mult prea târziu.

Astăzi mi-am amintit fiecare dorință și speranță avute vreodată, fiecare drum abandonat cândva. Le-am privit pe toate prin ochii celei care eram atunci când mi le-am conturat în minte și-n suflet. O clipă, o singură clipă doar, m-am întrebat încotro m-ar fi purtat, unde aș fi fost astăzi dacă le-aș fi dus până la capăt… Apoi le-am întors spatele și mi-am văzut mai departe de drum. Pentru că…așa-i cu visurile: le abandonăm ”o vreme” pentru a le redescoperi cu regret mult prea târziu.

Reclame

2 gânduri despre „Visuri şi valize

  1. Să nu le întorci spatele. E tare bine când se împlinesc după 20 sau după 40 de ani. E chiar mai bine. E suficient să le îmbrățișezi și să nu te uiți în urmă. De fapt, să te uiți pe tine și să le trăiești pur și simplu.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s