Convingeri

10500564_327658577437897_5437589643543811700_nSunt convinsă de faptul că fiecare dintre noi are un rost al său pe lumea asta, ceva frumos de dăruit, ceva frumos de lăsat în urmă. Că viaţa nu este doar o simplă înşiruire de zile veşnic la fel. Cred cu tărie că trebuie să căutăm atent în noi înşine până găsim ceea ce ne place cu adevărat să facem şi odată ce descoperim acel ceva să nu ne mai oprim niciodată din a ne urma pasiunea, din a o dărui.

Cel mai mult îmi place să scriu. Bucuria dată de propriile-mi cuvinte aşternute pe hârtie nu o poate egala nicio alta. Fiecare dintre ele e o parte din mine, din sufletul meu: un sentiment, o întâmplare, o poveste. Bucurii, tristeţi, amăgiri, împliniri pe care le pun în cuvinte pentru a le „arunca” din mine însămi şi pe care le dau mai departe în speranţa că şi alţii se vor regăsi în ele, că vor înţelege mai bine situaţii prin care şi ei au trecut, poate. Sau, de ce nu, că se vor înţelege mai bine chiar pe ei înşişi.

Vă doresc să găsiţi frumosul din voi şi să aveţi încrederea şi curajul de a-l dărui, indiferent de modul în care alegeţi să o faceţi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s