Plecăm

1483419_203409536529469_1110873476_nPlecăm în lume să căutăm iubirea sperând din tot sufletul că în spatele ei se ascund adevărul şi prietenia. În goana noastră după speranţă devenim surzi şi orbi. Nu reuşim să vedem că cei spre care ne îndreptăm sunt plecaţi de multă vreme deja. Sau poate că nici măcar nu au fost vreodată acolo unde îi credeam? Pornim la drum, aşadar….și ne trezim brusc dezgoliţi de tot ceea ce însemnăm, cu toate sentimentele la vedere, vulnerabili, părăsiţi, ca izgoniţi din Rai, când, ajunşi la destinaţie, ne găsim singuri.

Atunci, chiar atunci când nu vedem decât „extraordinarul a ceea ce am pierdut” vin spre noi, aşa, dintr-o dată, oameni care să ne facă să ne distingem propriul vis de realitate. Alături de ei înţelegem că cine vrea să ne fie alături ne va fi oricum, dincolo de circumstanţe, pentru că între cei care nu-l doresc nu există „adio”.

Învăţăm de la aceşti nou-veniți, de la acești „venetici”,că până şi un „SFÂRŞIT”, chiar formulat ca cel mai cunoscut dintre clişee, poate ascunde mai mult respect decât ai primit de când te ştii, mai multă prietenie decât ai fi sperat vreodată să găsești…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s